Ingredienten
300 gram volkoren spaghetti
2 courgettes, in plakjes gesneden
1 rode paprika, in reepjes gesneden
1 gele paprika, in reepjes gesneden
1 rode ui, in dunne partjes gesneden
200 gram champignons, in plakjes gesneden
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels Spaghetti en Macaroni kruidenmix zonder zout van De Kruidenbaron
200 ml kookroom (plantaardige room voor veganistische optie)
Verse basilicumblaadjes, ter garnering
Zout en peper naar smaak (optioneel)
  • Totale tijd: 45 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Leg de gesneden courgettes, rode paprika, gele paprika, rode ui en champignons op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met de Spaghetti en Macaroni kruidenmix zonder zout van De Kruidenbaron. Meng goed zodat alle groenten gelijkmatig gekruid

3

Rooster de groenten in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot ze zacht en licht gebruind zijn.

4

Ondertussen kook je de volkoren spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.

5

Verhit een beetje olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak kort tot het geurig is.

6

Voeg de geroosterde groenten toe aan de pan en meng goed.

7

Giet de kookroom in de pan met groenten en laat sudderen op laag vuur gedurende 3-4 minuten, zodat de smaken zich goed kunnen vermengen. Breng op smaak met zout en peper indien gewenst.

8

Voeg de gekookte volkoren spaghetti toe aan de pan en meng voorzichtig, zodat de pasta volledig bedekt is met de romige saus en groenten.

9

Serveer de zoutloze pasta met geroosterde groenten warm, gegarneerd met verse basilicumblaadjes.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0