Beef rub kruidenmix
Deze robuuste rub gebruik je bij al je soorten vlees zoals braadstukken, steak, karbonade en noem maar op. Eventueel eerst je vlees insmeren met olijfolie. Je hebt maar 1 à 2 uur nodig om het in te laten trekken. Bij grote stukken vlees kan je het 3 uur laten intrekken voor het mooiste resultaat.
Ingrediënten Beef rub kruidenmix:
- peper
- mosterdmeel,geel
- knoflook
- chillies
- ui
- suiker
- chipotle chilli
VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM BEEF RUB KRUIDENMIX:
- Vochtgehalte max : 7,00 %
- Natriumgehalte* : 16 mg
- Totaal eiwitgehalte : 11,71 gram
- Plantaardig eiwit : 11,71 gram
- Totaal vetgehalte : 11,28 gram
- Enkelvoudig onverzadigd vet : 4,00 gram
- Meervoudig onverzadigd vet : 1,96 gram
- Verzadigd vet : 0,58 gram
- Totaal koolhydraatgehalte : 54,62 gram
- Voedingsvezel : 11,11 gram
- Energetische waarde : 389 kCal/ 1.633,8 kJ