Arrowroot: ontdek het bij De Kruidenbaron

Arrowroot: ontdek het bij De Kruidenbaron

0 reactie minuten lezen

De Kruidenbaron is een online webwinkel gespecialiseerd in het online verkopen van diverse kruiden, zaden en specerijen. Wat heet; De Kruidenbaron bestaat uit meer dan 200 soorten kruiden, zaden en specerijen en er komt weer een uitbreiding aan van ongeveer 80 nieuwe soorten. Soms zitten daar wat minder bekende kruiden tussen zoals Arrowroot. Maar ook voor het online kopen van Arrowroot bent u bij De Kruidenbaron op het juiste adres. Maar wat is Arrowroot eigenlijk voor een kruid?

Maak kennis met Arrowroot

Arrowroot is niet zozeer een kruid dat je over je avondeten heen kunt gooien om de smaak te verbeteren. Arrowroot is meer een soort bindmiddel om vloeistoffen te dikken of voor bepaalde sauzen. Volgens Wikipedia is Arrowroot meer een soort poeder dan een kruid. Het is vetvrij, glutenvrij en ook nog eens makkelijk te verteren.

Waar gebruik je Arrowroot voor?

Zoals gezegd gebruik je Arrowroot meestal als bindmiddel om vloeistoffen in te dikken en voor bijvoorbeeld romige sauzen. Arrowroot is ook super geschikt bij soepen, eieren en vleesjus. In feite moet je het zelf eens proberen!

Arrowroot kopen: uiteraard bij De Kruidenbaron

Als je online Arrowroot wilt kopen dan is dat bij De Kruidenbaron mogelijk. Koop Arrowroot al vanaf € 1,45 per 60 gram. Of voor € 4,40 per 250 gram. U krijgt dan een bakje of een zakje, afhankelijk wat u kiest.


Vergelijk producten0