Asafoetida: ontdek het bij De Kruidenbaron

Asafoetida: ontdek het bij De Kruidenbaron

0 reactie minuten lezen

Met meer dan 200 soorten kruiden en specerijen noemen we ons bij De Kruidenbaron toch wel dé specialist op het gebied van online kruiden en specerijen kopen. Dat grote, diverse aanbod zorgt ervoor dat er ook kruiden in ons assortiment zitten waar u wellicht niets van af weet. Zoals Asafoetida. Ook wel Duivelsdrek genoemd.

Maak kennis met Asafoetida

Asafoetida is een eigenaardig kruid met een sterke geur. Letterlijk betekent Asafoetida dan ook ‘hars met een sterke geur’. Asafoetida is vooral in de Indiase keuken erg populair. Een klein beetje Asafoetida is al genoeg om de smaak over te laten komen. Denk hierbij aan het gebruik van Asafoetida op bijvoorbeeld vis, vlees en/of groenten.

Waar is Asafoetida nog meer goed voor?

Naar verluid wordt het kruid Asafoetida ook nog wel eens gebruikt in de alternatieve behandelingswereld van bijvoorbeeld Astma. Daarnaast zou Asafoetida bloeddrukverlagend werken maar wij zijn bij De Kruidenbaron géén dokters. Wel specialist in het online verkopen van kruiden zoals Asafoetida.

Let op: Asafoetida kan bij overmatig gebruik een laxerend effect hebben. Het is dan ook gebruikelijk om het kruid niet teveel met je gerechten te mengen. Een klein beetje Asafoetida is al genoeg om de smaak te ervaren.

Asafoetida kopen: uiteraard bij De Kruidenbaron

Als je online Asafoetida wilt kopen dan is dat bij De Kruidenbaron mogelijk. Koop Asafoetida al vanaf € 3,65 per 100 gram. Of voor € 8,50 per 250 gram. U krijgt dan een bakje of een zakje, afhankelijk wat u kiest.

Vergelijk producten0