Chocolade druppels wit Callebaut
Chocolade druppels wit
Ingrediënten:
suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijk vanille aroma.
VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM CHOCO DRUPPELS MELK
- Vetten 35,8 g/100g waarvan Verzadigd 21,6 g/100g
- Eiwitten 6 g/100g
- Voedingsvezels 0 g/100g
- Koolhydraten 55,3 g/100g waarvan Suikers 54,9 g/100g
- Zout 0,21 g/100g
- Energie 2379 KJ/ 569 KCal
Je kunt de chocoladedruppels au-bain-marie smelten in bijvoorbeeld een pannetje, hierdoor ontstaat er een overheerlijke vloeibare chocoladesaus.
Deze chocolade druppels worden ook veel gebruikt als basis voor zelfgemaakte chocomelk. Heel simpel te maken; je pakt een kop met hete melk en voegt 40 gram chocolade druppels toe. Even roeren en voilajou warme chocomelk is klaar!
OVER HET COCOA HORIZONS PROGRAMMA
DEZE CHOCOLADE STEUNT COCOA HORIZONS
Voor elk chocolaatje dat je koopt herinvesteert Cocoa Horizons een gedeelte in het trainen van landbouwers en landbouwuitrusting om van de boeren experts te maken. Dankzij hun gewassen kunnen wij jou chocolade van een superieure smaak aanbieden. En in ruil krijgen zij een beter leven dankzij cacaoteelt.
Callebaut:
We brengen grootse chocolade naar elke chef en ondersteunen u bij wat u het liefste doet - heerlijke chocoladelekkernijen maken voor uw fans en vrienden. Het begon allemaal in 1911 in Wieze, een klein dorpje in België.
- Allergenen: Melk
- Allergenen: Lactose
- Allergenen: Soja