Ingredienten
2 biefstukken van ongeveer 200 gram
2 eetlepels Biefstuk kruidenmix van De Kruidenbaron
2 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 15 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 35 Minuten
Bereidingswijze
1

Haal de biefstukken 30 minuten voor het grillen uit de koelkast om ze op kamertemperatuur te laten komen.

2

Bestrooi beide kanten van de biefstukken met de Biefstuk kruidenmix van De Kruidenbaron en breng op smaak met zout en peper.

3

Verhit de grillpan op hoog vuur en voeg de olijfolie toe. Laat de pan goed heet worden.

4

Leg de biefstukken op de grillpan en grill ze 3 tot 4 minuten aan elke kant voor medium-rare, afhankelijk van de dikte van de biefstuk. Grill ze langer als je ze well-done wilt hebben.

5

Haal de biefstukken van de pan en leg ze op een bord. Dek af met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.

6

Snijd de biefstukken in dunne plakjes en serveer ze op een bord met bijvoorbeeld gegrilde groenten en aardappelpuree.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »