Ingredienten
2 biefstukken van ongeveer 200 gram
2 eetlepels Biefstuk kruidenmix van De Kruidenbaron
2 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 15 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 35 Minuten
Bereidingswijze
1

Haal de biefstukken 30 minuten voor het grillen uit de koelkast om ze op kamertemperatuur te laten komen.

2

Bestrooi beide kanten van de biefstukken met de Biefstuk kruidenmix van De Kruidenbaron en breng op smaak met zout en peper.

3

Verhit de grillpan op hoog vuur en voeg de olijfolie toe. Laat de pan goed heet worden.

4

Leg de biefstukken op de grillpan en grill ze 3 tot 4 minuten aan elke kant voor medium-rare, afhankelijk van de dikte van de biefstuk. Grill ze langer als je ze well-done wilt hebben.

5

Haal de biefstukken van de pan en leg ze op een bord. Dek af met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.

6

Snijd de biefstukken in dunne plakjes en serveer ze op een bord met bijvoorbeeld gegrilde groenten en aardappelpuree.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0