Ingredienten
16 kippenvleugels
2 eetlepels Piri Piri rub kruidenmix
2 eetlepels olijfolie
Sap van 1 citroen
Zout naar smaak
1 kopje Griekse yoghurt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
Zout en peper naar smaak
  • Totale tijd: 60 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

2

In een grote kom meng je de Piri Piri rub kruidenmix, olijfolie, citroensap en zout. Voeg de kippenvleugels toe aan de kom en zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn met de marinade. Laat de kippenvleugels minstens 30 minuten marineren in de koelkast.

3

Terwijl de kippenvleugels marineren, bereid je de knoflookdipsaus voor. In een aparte kom combineer je de Griekse yoghurt, fijngehakte knoflook, citroensap en verse peterselie. Breng op smaak met zout en peper. Roer goed door elkaar en zet de dipsaus in d

4

Leg de gemarineerde kippenvleugels op de grill en grill ze ongeveer 10-12 minuten aan elke kant, of tot ze goudbruin en gaar zijn. Houd de kippenvleugels goed in de gaten om te voorkomen dat ze verbranden.

5

Haal de gegrilde Piri Piri-kippenvleugels van de grill en serveer ze met de knoflookdipsaus aan de zijkant. Garneer indien gewenst met extra verse peterselie.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0