• Kibbeling kruidenmix

Kibbeling kruidenmix

Met deze Kibbeling kruidenmix maak je eigen heerlijke kibbeling, gebruik kabeljauw, heek, koolvis of wijting. Zie een voorbeeld recept bij meer info en tover je eigen succes op tafel.
Dosering:
30-40 gram op 1000 gram vis
Artikelnummer:
16867B
Levertijd:
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen, de volgende werkdag geleverd.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

strooibusje 100 gram €1,80
strooibus 250 gram €3,25
zak 1 kilo €7,55


€1,80
Incl. btw

Kibbeling kruidenmix

Voorbeeld Recept voor 1 kilo vis/kibbeling

Gebruik kabeljauw, heek, koolvis of wijting en kruid de stukjes vis met circa 10-15 gram.

Meng dan een eidooier door 250 gram bloem en nogmaals 10-15 gram van onze kruidenmix al gelang naar jouw smaak, voeg daarna 375 ml melk beetje bij beetje toe totdat er een mooi beslag ontstaat.

Verhit ondertussen een pan met olie tot 180 graden. Doe de stukjes kabeljauw een voor een in het beslag en zorg dat ze er goed mee bedekt zijn en frituur de stukjes dan in de olie die 180 graden is.

Ze zijn klaar als ze goudbruin zijn.

Laat de stukjes op een bord met keukenpapier uitlekken en afkoelen.

Eet smakelijk

Ingrediënten Kibbeling kruidenmix:

  • maltodextrine
  • zout
  • dextrose
  • paprika
  • kerriepoeder (kurkuma, MOSTERDzaad, korianderzaad, komijnzaad, venkelzaad, gember, paprika, fenegriek, peper,foelie, kardemom, chillies, zout
  • mononatrium glutamaat: E621.
  • gehydroliseerd plataardig eiwit
  • gistextract
  • zetmeel
  • koriander
  • nootmuskaat
  • paprikaextract

VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM KIBBELING KRUIDENMIX:

  • Zout 29.4 gram
  • Natriumgehalte* : 20.922 mg
  • Vetten 2.6 gram waarvan verzadigde vetzuren 0.9 gram
  • Koolhydraten 46.0 gram, waarvan 19.0 gram suiker
  • Vezels 1.6 gram
  • Eiwit 9.9 gram
  • Vocht 0.3 gram
  • Energetische waarde : 255 kCal/ 1040 kJ
Allergenen: Tarwe
Allergenen: Soja
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »