• Kibbeling kruidenmix

Kibbeling kruidenmix

Met deze Kibbeling kruidenmix maak je eigen heerlijke kibbeling, gebruik kabeljauw, heek, koolvis of wijting en kruid de stukjes vis alvorens deze door de bloem te halen. Zo wordt ook je kibbeling een culinair succes.
Dosering:
25-30 gram op 1000 gram vis
Artikelnummer:
16867B
Levertijd:
Van Di t/m Vrij voor 15.00 besteld de volgende werkdag geleverd, op Za t/m Ma besteld 2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

strooibusje 100 gram €1,80
strooibus 250 gram €3,25
zak 1 kilo €7,55


€1,80
Incl. btw

Kibbeling kruidenmix

Met deze Kibbeling kruidenmix maak je eigen heerlijke kibbeling, gebruik kabeljauw, heek, koolvis of wijting en kruid de stukjes vis alvorens deze door de bloem te halen. Zo wordt ook je kibbeling een culinair succes.

Ingrediënten Kibbeling kruidenmix:

  • zout
  • mononatrium glutamaat: E621.
  • dextrose
  • paprika 
  • peper
  • koriander
  • nootmuskaat
  • kurkuma
  • komijnzaad
  • foenegriek
  • chillies
  • kardamom
  • zetmeel
  • tarwezetmeel
  • gistextract
  • processed flavour (bevat soja)
  • soja-eiwit(IP)hydrolysaat

VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM KIBBELING KRUIDENMIX:

  • Vochtgehalte max : 3,00 %
  • Zoutgehalte (NaCl) : 52,5 % +/- 1,0
  • Natriumgehalte* : 20.922 mg
  • MSG gehalte : 29,0 %
  • Deeltjesgrootte min : 0,010 mm
  • max : 1,000 mm
  • Totaal eiwitgehalte : 2,39 gram
  • Plantaardig eiwit : 2,32 gram
  • Totaal vetgehalte : 1,11 gram
  • Enkelvoudig onverzadigd vet : 0,47 gram
  • Meervoudig onverzadigd vet : 0,19 gram
  • Verzadigd vet : 0,31 gram
  • Transvet : Afwezig
  • Cholesterol : Afwezig
  • Totaal koolhydraatgehalte : 19,78 gram, waarvan 12,5 gram suiker
  • Monosaccharides : 11,71 gram
  • Disaccharides : 1,88 gram
  • Zetmeel : 5,46 gram
  • Voedingsvezel : 2,01 gram
  • Energetische waarde : 103 kCal/ 432,6 kJ
Allergenen: Tarwe
Allergenen: Soja
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »