Ingredienten
400 gram kipfilet, in blokjes gesneden
2 eetlepels Chinese 5 seasons kruidenmix
2 eetlepels maizena
1 rode paprika, in blokjes gesneden
1 gele paprika, in blokjes gesneden
1 grote ui, gesnipperd
3 teentjes knoflook, fijngehakt
1 stukje gember, fijngehakt
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel oestersaus
1 eetlepel hoisinsaus
2 eetlepels plantaardige olie
1/4 kopje water
Verse koriander en lente-ui, voor de garnering
  • Voorbereiding: 30 Minuten
  • Kook tijd: 15 Minuten
  • Totale tijd: 45 Minuten
Bereidingswijze
1

Meng de kipfilet, Chinese 5 seasons kruidenmix en maizena in een kom en laat het even marineren.

2

Verhit de olie in een wok of grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook en gember toe en bak het geheel tot het goudbruin is.

3

Voeg de gemarineerde kip toe en bak deze in 5-7 minuten gaar.

4

Voeg de paprika toe en bak deze nog 3-5 minuten mee.

5

Meng de sojasaus, oestersaus, hoisinsaus en water in een kom en voeg dit mengsel toe aan de wok. Roerbak alles gedurende 2-3 minuten.

6

Garneer met verse koriander en lente-ui.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0