Gierst is van nature een glutenvrije graansoort, de kleine korrel die in onze uitvoering al reeds gepeld is bevat veel vezels en eiwitten. Je kunt het gekookt eten zoals je bijvoorbeeld rijst eet, doe dan een half kopje gewassen gierst met wat zout naar smaak en breng het aan de kook en dan dan op een laag pitje laten garen in circa 15 minuten ( het volume neemt ongeveer met factor 4 toe ).
Je kunt het ook rauw door de yoghurt doen.
Ingrediënten Gierst gepeld:
Gierst gepeld
VOEDINGSWAARDE ANALYSE GIERST GEPELD:
Eiwit 13,30 gram
Vet 3,40 gram Verzadigd vet 0,70 gram Onverzadigd vet 2,13 gram
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.
Bestellingen voor 24 december 12 uur worden dezelfde dag verstuurd, bestellingen na 12 uur worden maandag 29 december verstuurd
Strooibus 300 gramArt# 16848ZOp voorraad
€3,11Totaal:€3,11
Zak 1 kiloArt# 16848KOp voorraad
€4,35Totaal:€4,35
Baal a 20 kilo levertijd 1 a 2 werkdagenArt# 16848BULKOp voorraad