Breng jouw gerecht op smaak met Italiaanse kruiden
Breng jouw gerecht op smaak met Italiaanse kruiden

De Italiaanse smaken zijn door veel mensen zeer geliefd. De Italiaanse keuken zou niet compleet zijn zonder Italiaanse kruiden. Of je nu een romige pastasaus maakt, een knapperige pizza bakt of een frisse salade op smaak...

Alles over salie – eigenschappen, gebruik en recepten
Alles over salie – eigenschappen, gebruik en recepten

Salie is een aromatisch en veelzijdig kruid met een rijke geschiedenis. Het staat bekend om zijn uitgesproken smaak en medicinale werking. Of je nu van mediterrane gerechten houdt of natuurlijke remedies zoekt, salie (Sa...

Alles wat je moet weten over tijm
Alles wat je moet weten over tijm

Wist je dat er meer dan 300 soorten tijm zijn? Maar wat is tijm precies? Tijm is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt in keukens en tuinen over de hele wereld. De botanische naam van tijm is Thymus vulgaris. De tij...

Wat is bulgur en hoe gebruik je het in je keuken?
Wat is bulgur en hoe gebruik je het in je keuken?

Bulgur is een voedzaam en veelzijdig graanproduct dat steeds vaker zijn weg vindt naar keukens over de hele wereld. Van oorsprong is dit Midden-Oosterse ingrediënt gemaakt van tarwekorrels die gestoomd, gedroogd en verv...

De gezondheidsvoordelen van ashwagandha
De gezondheidsvoordelen van ashwagandha

De ashwagandha kruiden komen van de ashwagandha plant. Het is een kleine struik met gele bloemen. De ashwagandha struik groeit voornamelijk in India, Afrika en het Middellandse Zeegebied. Ashwagandha wordt ook wel winter...

Pagina 1 van 13