Wat is bulgur en hoe gebruik je het in je keuken?
Wat is bulgur en hoe gebruik je het in je keuken?

Bulgur is een voedzaam en veelzijdig graanproduct dat steeds vaker zijn weg vindt naar keukens over de hele wereld. Van oorsprong is dit Midden-Oosterse ingrediënt gemaakt van tarwekorrels die gestoomd, gedroogd en verv...

Basilicum in de keuken: alles over de smaakmaker in jouw gerechten
Basilicum in de keuken: alles over de smaakmaker in jouw gerechten

Of je nu een simpele pasta op tafel zet of een uitgebreide antipasti-plank samenstelt: basilicum kan niet ontbreken. Dit groene blaadje is fris, licht zoet en zit bomvol aroma. Geen wonder dat het een vaste plek heeft ve...

De top 10 kruiden van Nederland
De top 10 kruiden van Nederland

Nederlanders gaan steeds massaler kruiden gebruiken. Maar wat zijn onze favoriete kruiden en waar gebruiken we ze voor? Bekijk de top 10 populairste kruiden van 2025...

De gezondheidsvoordelen van ashwagandha
De gezondheidsvoordelen van ashwagandha

De ashwagandha kruiden komen van de ashwagandha plant. Het is een kleine struik met gele bloemen. De ashwagandha struik groeit voornamelijk in India, Afrika en het Middellandse Zeegebied. Ashwagandha wordt ook wel winter...

Wat is spirulina en waarom is het goed voor je gezondheid?
Wat is spirulina en waarom is het goed voor je gezondheid?

Misschien ken je spirulina wel als een populaire superfood. Spirulina is namelijk een krachtig, natuurlijk voedingssupplement. Het heeft een bijzondere voedingswaarde, met een hoge concentratie aan eiwitten, vitamines en...

Pagina 4 van 15