Losse kruiden & specerijen
Ontdek de betoverende smaken van het Midden-Oosten met onze Harissa kruidenmix. Of je nu een Marokkaanse tajine, een pittige couscous of gewoon een be...
Havermout, je zou bijna zeggen wie is er niet groot mee geworden. Het wordt gebruikt voor vele lekkere en gezonde ontbijtproducten. Zodat jij de dag g...
Bij De Kruidenbaron hebben we een passie voor authentieke smaken. Onze Hawaij kruidenmix / Jemenitische Soepkruiden is een eerbetoon aan de culinaire ...
Een voortreffelijke en geurige mix van Indiase kruiden. Maak met deze rub en bijvoorbeeld yoghurt een mooie marinade. Gebruik deze marinade op vlees,...
Isot peper, ook wel bekend als Urfa peper (Urfa biber - biber = peper) is een Turkse (chili) peper. Traditioneel gebruikt in Turkije in vlees en harti...
Een voortreffelijke Italiaanse combinatie met wat olijfolie en dan op tomaat, mozzarella of door de marinade voor olijven, dressings en kaas. Italiaa...
Wat zou de Italiaanse keuken zijn zonder alle lekkere kruiden van het Middellandse Zeegebied? Echter Italiaanse kruiden die wat grover zijn dan onze a...
Waan jezelf in Jamaica met deze overheerlijke Jamaican Jerk Seasoning. Zeer veel gebruikt in de Jamaicaanse keuken maar nu ook in Nederland! Wordt vee...
Jeneverbessen hebben een pittig en bitterzoet aroma. De smaak van jeneverbessen ontwikkelt zich langzaam waardoor ze het best tot hun recht komen in m...
Julienne groente kan je gebruiken in de soep en sauzen om als smaak en vulling te dienen, Julienne snijden betekent in lange dunne reepjes snijden....
Juspoeder vlees van De Kruidenbaron is perfect te gebruiken als basis voor een mooie vleesjus , let op deze maakt er geen saus van het bint namelijk n...
Stap binnen in de betoverende wereld van Kasba, waar de geuren van de Marokkaanse keuken tot leven komen. Onze Kasba Kruidenmix is een meesterlijke co...
Kala Namak zout komt uit het gebied rondom de Himalaya en wordt ook veel gebruikt door veganisten omdat het de smaak en geur heeft van eieren door de ...
Kaneel is een hele populaire specerij, die voor vele gerechten gebruikt wordt, zo ook deze kaneelstukjes (zie foto) die je bijvoorbeeld super goed kun...
Kaneel geeft een heerlijk smaak aan warme rijst met boter, suiker en kaneel is in sommige gezinnen een door kinderen zeer gewaardeerd dessert. Het wor...
Onze 100% pure kaneel uit Ceylon is te gebruiken bij zoete en hartige gerechten. Het heeft een zachte, milde smaak en een heerlijk aroma. Je strooit d...
Kaneel geeft een heerlijk smaak aan warme rijst met boter, suiker en kaneel is in sommige gezinnen een door kinderen zeer gewaardeerd dessert. Het wor...
Kaneelstokjes uit Ceylon in Sri Lanka zijn een zoete, vol aromatische smaakmaker. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom. Kan...
Karbonadekruiden, een kruidenmix voor het op smaak brengen van je karbonade of andere vleessoorten vlees in de breedste zin van het woord. Door de uit...
Kardemom is familie van de gember. De meest bekende is groene kardemom, maar wij hebben ook de zwarte kardemom. De smaak van kardemom is te omschrijve...
Kardemom is familie van de gember. De meest bekende is groene kardemom., maar wij hebben ook de zwarte kardemom. De smaak van kardemom is te omschrijv...
Kelp of ook wel blaasjeswier genoemd is 100% natuurlijk en bevat geen toevoegingen. Kelp in poedervorm kan eenvoudig overal door gedaan worden, het wo...
De smaak van kentjoer is een mengeling tussen peper en gember. Het wordt veel in de Indonesische keuken gebruikt om gerechten een pittige smaak te gev...
De smaak van kentjoer/kentjour is een mengeling tussen peper en gember. Het wordt veel in de Indonesische keuken gebruikt om gerechten een pittige sma...
Losse kruiden en specerijen koopt u gemakkelijk bij De Kruidenbaron. Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod aan losse kruiden en specerijen. Denk bijvoorbeeld aan Venkel, Tijm en Sumak, maar we hebben inmiddels meer dan 500 soorten op voorraad.
Onze producten worden verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.
Bekijk het complete aanbod aan losse kruiden en specerijen hieronder.